ajanlatkeres-img

 

Tisztelt Leendő Vásárlónk!

Köszönjük belénk vetett bizalmát!

Kollégánk személyre szabott, Önnek szóló árajánlatát a lehető legrövidebb időn belül elkészíti. Amennyiben ez nem történne meg 5 munkanapon belül, kérjük vegye fel a kapcsolatunkat kollégánkkal az [email protected] címen. Amennyiben gmail-es címről kéri árajánlatát, kérjük fokozottan figyelje spam mappáját, mert a rendszer tőlünk független okokból gyakran levélszemétnek tekinti üzenetünket.

Felhívjuk figyelmüket, hogy csatolt fájlokból, tervrajzokból, konszignációkból nem minden esetben áll módunkban árajánlatot készíteni.

Figyelmükbe ajánljuk ezen kívül Youtube csatornánkat, melyen szakértőink válaszolnak meg fontos kérdéseket. Facebook profilunk lájkolóink vicces és hasznos információkról is értesülhetnek, valamint hónapról hónapra jutnak nyeremények lehetőségéhez, akár több mint 100.000 Ft értékben. Meglátogatta már többi oldalunkat is?

Facebook, Youtube

JOLA FacebookJOLA Youtube

Hírlevél feliratkozás

A honlapunkon található árak bruttó irányárak, melyek szaküzletenként eltérhetnek, és nem minősülnek ajánlattételnek. A honlapon szereplő képek illusztrációk!
Ajtó Ablak Beltéri ajtó Redőny Parketta Garázskapu Hőszigetelés Párkány Ipari kapu LED világítás

Miért a JOLA?