Üdvözöljük a JOLA csoport Ablakokat, Bejárati- és Erkélyajtókat bemutató oldalán!

2002-ben alakult cégcsoportunk célja, egy olyan szaküzlethálózat kialakítása, amelyben mindenki megtalálja azokat a termékeket, amire szükség van. Legyen szó parkettáról, nyílászáróról, garázskapuról, hőszigeteléshez kapcsolódó anyagokról, redőnyről, árnyékolástechnikáról, párkányról vagy mindezek kiegészítőiről. De ennyivel mi nem elégszünk meg! Szeretnénk, ha a JOLA márka, nemcsak ismert, hanem elismert márka lenne. Ezért dolgozunk keményen nap, mint nap.

Magyarországon jelenleg 37, Ausztriában 3, Szlovákiában pedig 1 szaküzlet várja az érdeklődőket.  A forgalmazáson túl gyártással is foglalkozunk, mert úgy gondoljuk, a több mint 18 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően tudunk olyat alkotni, amivel mindenki tökéletesen elégedett lesz: Garázskapu és Redőnygyárunk közvetlenül, gyártói árakon szolgálja ki vásárlóinkat!

Mint az közismert, 2002-ben alapított anyacégünk (Parkettadiszkont) szinte kizárólagos termékcsoportja volt a melegburkolat – a  profilunk bővítése azonban már a kissé megtévesztő márkanév módosítását is szükségessé tette.

Mára a JOLA Csoport az ország megkerülhetetlen nyílászáró-forgalmazója: országszerte jelentős piaci szereplő műanyag és fa ablakok, erkélyajtók, fa-, műanyag-, és acél bejárati ajtók területén. Központi, egységes koncepciónk, hogy a korrekt minőségű, német alapanyagokból, elsősorban magyar gyártók által készített termékeket a lehető legrövidebb időn belül vásárlóinkhoz szállíthassuk, hogy azok az évtizedes szolgálatukat megkezdhessék.

Termékeink egyedi méretben, egyedi igényekre készülnek, mégis büszkén állíthatjuk: a magyar átlagember pénztárcájához maximálisan igazodva.

Sikerünk titka a rendkívül kedvező ár-érték arány, a széles választék, és a megbízható, 18 éves működési múlt.

Szaküzletünkben szakeladók várják szeretettel, online árajánlatkérésére 72 órán belül válaszolunk!

Általános Szerződési feltételeinket ITT találja, a honlap üzemeltetéséról szóló Impresszumot ITT. Jótálláshoz kapcsolódó dokumentumainkat ITT találja.

 

Kattintson termékcsoportunkra!

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Személyre szabva, 48 órán belül megküldjük Önnek!