JOLA - Kívül | Belül Otthon
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban

Velux - Tetőtéri ablakok

 

A VELUX márka több mint 30 éve van a magyar piacon minőségi gyártás és forgalmazás terén. A termékválaszték folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez. Mind újépítésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőtéri ablakokat és kiegészítőket kap.

Válasszon az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékmegoldások közül! Segítünk a döntésben!
  • Gyors és pontos kiszállítás akár 2 munkanapon belül
  • Innovatív és energiatakarékos és környezetbarát termékek
  • Alacsony hajlásszögű és lapostetős megoldások is elérhetőek
  • Rugalmas, egymáshoz illeszkedő termékrendszer
  • Átfogó tanácsadás és támogatás
  • Szakszerű ablakbeépítés ajánlott beépítőkkel
  • Országos szervizszolgálat garanciaidőn túl is
  • Árnyékolók és ablak-alkatrészek 25 évig
VELUX tetőtéri ablakok
Velux standard tetőablakok
A minőségi VELUX tetőtéri ablakok széles méret- és típusválasztékban állnak rendelkezésre.
 

VELUX Standard tetőablakok

A Standard választékban megfizethető ablakokat talál, anélkül, hogy mindez a minőség rovására menne. Szabadon választhat felső vagy alsó kilincses, fa (GZL és GZL B) vagy felületi karbantartást nem igénylő, műanyag bevonatos tetőablakokból (GLU és GLU B). Innovatív ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerrel, zárt állapotú szellőztetési lehetőséggel és speciális huzatvédelemmel készülnek.
Velux standard plus tetőablakok

VELUX Standard Plus tetőtéri ablakok

A Standard ablakok előnyein felül a kedvező árfekvésű Standard Plus tetőtéri ablakok jövőbiztos 3-rétegű üvegezéssel és kiváló hőátbocsátási tényezővel (Uw=1,1 W/m2K) rendelkeznek. A fűtési időszakban energiamegtakarításra tehet szert és az üveg még a külső zajokat is jobban mérsékli. Esztétikus, időtálló, színtelen lakkozású fenyő (GLL) valamint fehér, karbantartás nem igénylő poliuretán bevonatos (GLU), alsó vagy felső kilincses változatban is kapható.

Velux prémium tetőablakok

VELUX Premium tetőtéri ablakok

A VELUX Premium tetőtéri ablakok választéka minden igényt lefed, amit elképzelt. Intelligens és innovatív megoldásaikkal kényelmes otthonná válik tetőtéri lakása, ahol sokáig élvezheti a komfort nyújtotta élményt. Ebben a választékban a billenő ablakok mellett a felfelé nyíló panorámaablakok, intelligens távezérlésű tetőtéri ablakok, vagy akár tetőerkély, tetőterasz megoldások közül is választhat.

VELUX burkolókeretek, beépítőtermékek tetőtéri ablak beépítéséhez
Tetőtéri ablakok beépítéséhez burkolókeret minden esetben szükséges. Az összes VELUX burkolókeret úgy készül, hogy pontosan illeszkedjen az ablakra, és a beépítését gyorssá, egyszerűvé tegye, valamint bármely ablakméret és tetőfedő anyag esetén tökéletesen megbízható legyen a beépítés. A tetőtéri ablakok kombinációit szintén könnyű beépíteni rugalmas kombi burkolókeret-rendszer segítségével.
Velux burkolókeretek

Párazáró fólia (BBX)

Párafékező fólia, mely az ablak méretére készül a tökéletes a pára- és légzárás érdekében.

Velux párazáró fóliák

Beépítő készlet -5%

A beépített szerkezet évtizedeken keresztül hőhídmentes marad, és ablakai tökéletesen vízzáróak lesznek, ha szimpla burkolókeret helyett VELUX beépítő készletet választ. Nem csak a fűtési/hűtési költségeken fog spórolni, hanem már a vásárláskor is. A készlet ugyanis 4 beépítőterméket tartalmaz, és 5% árelőnnyel kapható (a termékek külön-külön történő megvásárlásához képest).

Beépítő készletek
VELUX árnyékolók, redőnyök
A napfény, amely mindenki számára elérhető, a tetőteret tágassá varázsolja. A lakóhelyiségek használata során azonban a fényt szabályozni szükséges, mindig a változó külső feltételeknek megfelelően. A VELUX árnyékolókat és redőnyöket minőségi tesztelések során kíméletlenül próbára teszik, ezzel garantálva a csúcsminőséget. Óriási választékban kaphatóak és az otthon trendi kiegészítőivé válhatnak. Pick&Click® rendszerrel a belső VELUX árnyékolók percek alatt felszerelhetőek.
Velux külső hővédő rolók

Külső hővédő roló

A VELUX külső hővédő roló megfékezi a napsugarakat, mielőtt azok elérnék az ablak üvegfelületét és felmelegítenék a szobát
Ezáltal a szoba akár 5 fokkal hűvösebb maradhat
A roló áttetsző, így a kilátásban sem akadályoz
Bármely VELUX tetőtéri ablakra felilleszthető

Velux redőnyök

Redőny

Teljes sötétség biztosítása a pihenéshez
Csökkenti a kívülről érkező zajhatásokat
Télen hőszigetel, nyáron véd a meleg ellen
Esztétikus, diszkrét látványt nyújt

Velux fényzáró rolók

Fényzáró roló

99,9% fényzárás
OEKO-TEX minősítés, a rolók anyaga károsanyag-mentes
42 szín és minta érhető el
Bármilyen pozícióban megállítható

Velux szúnyoghálók

Szúnyogháló

A nyári hónapokban szeretnénk annyi friss levegőt a lakásba juttatni, amennyit lehetséges, illetve élvezni a kinti hangulatot, és nyugodtan aludni nyitott tetőablak mellett is.
De a langyos nyári esték rengeteg hívatlan vendéget is vonzanak: rovarokat.
A VELUX szúnyogháló hatékony rovarvédelmet kínál, mellyel élvezheti a VELUX tetőtéri ablakok minden előnyét – egész évben.

Velux komfortcsomagok

Komfortcsomagok

A két árnyékolót tartalmazó VELUX komfortcsomagok egyszerre nyújtanak megoldást a hővédelemre és árnyékolásra és vásárlásukkal 10% árelőnyre is szert tehet.

VELUX fénycsatornák
Általában a ház belsejében fekvő, zárt és sötét, másodlagos funkciót betöltő helyiségeknek az ideális megvilágítására kevesebb figyelmet fordítunk. A VELUX fénycsatornával napfényt lehet varázsolni ezekbe a terekbe gyorsan és egyszerűen.
A fénycsatorna működése rendkívül egyszerű. A fény a tetőbe épített fix tetősíkablakon keresztül bejut a fénycsatornába, majd az ún. reflexiós (fényvisszaverő) bevonattal ellátott rugalmas vagy merev cső faláról visszaverődve a mennyezeten elhelyezett búrán keresztül áramlik szét a helyiségbe.
A fénycsatorna a manapság divatos, kishajlású tetővel épített családi házak elengedhetetlen kelléke. Minden olyan, a homlokzattal nem határos helyiségben alkalmazható, amely a tetővel közvetlenül nem érintkezik.
 
Kb. 6 m2 területű helyiség bevilágítására alkalmas
Több fényt biztosít, mint egy elektromos izzó
Napközben nincs szükség elektromos fényforrásra, így energia takarítható meg és kíméli környezetét
Harmonikusan illeszkedik a tetőbe, mert megjelenése a tetőtéri ablakokéhoz hasonló
Egyszerűen és gyorsan beépíthető, burkolókerettel egybeépítve szállítjuk
Velux fénycsatornák
VELUX lapostetős felülvilágítók
Velux lapostetős felülvilágítók
A VELUX lapostetőbe építhető bevilágítási és szellőztetési megoldások a homlokzati ablakok hiányosságait pótolják, hiszen a helyiségnek a homlokzathoz képest mélyebben fekvő részét is megfelelően megvilágítják, illetve kiegyenlített fényviszonyokat teremtenek a tér minden pontján.
További előnyük, hogy olyan helyzetekben is alkalmazhatók, amikor egy homlokzati ablak nem, a homlokzattal egyáltalán nem határos helyiségek ideális tartozékai.
A nyitható VELUX felülvilágítók a fény bebocsátásán túl az épület szellőztetésében is kulcsszerepet játszhatnak és ideálisak azoknak, akik a négy fal között is természetes fényre vágynak.
Kérjen személyre szabott árajánlatot Kollégáinktól itt!
  • Kérjük jelölje be további igényeit

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
A honlapunkon található árak bruttó irányárak, melyek szaküzletenként eltérhetnek, és nem minősülnek ajánlattételnek. A honlapon szereplő képek illusztrációk!
Ajtó Ablak Beltéri ajtó Redőny Parketta Garázskapu Hőszigetelés Párkány Ipari kapu LED világítás

Miért a JOLA?