JOLA - Kívül | Belül Otthon
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban

JOLA Csoport - Bejárati ajtó, ablak

Üdvözöljük a JOLA csoport nyílászáró honlapján!

 

Cégcsoportunk célja, egy olyan szaküzlethálózat kialakítása, amelyben mindenki megtalálja azokat a termékeket, amire szükség van. Legyen szó nyílászáróról, parkettáról, garázskapuról, hőszigeteléshez kapcsolódó anyagokról, redőnyről, párkányról vagy mindezek kiegészítőiről. De ennyivel mi nem elégszünk meg! Szeretnénk, ha a JOLA márka, nemcsak ismert, hanem elismert márka lenne. Ezért dolgozunk keményen nap, mint nap. Magyarországon jelenleg 37, Ausztriában 3, Szlovákiában pedig 2 szaküzlet várja az érdeklődőket.  A forgalmazáson túl gyártással is foglalkozunk, mert úgy gondoljuk, a több mint 10 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően tudunk olyat alkotni, amivel mindenki tökéletesen elégedett lesz.

Honlapunkon a következő termékcsoporttal találkozhatnak:

Szolgáltatásaink: Beépítés Ez az, amivel nem szabad spórolni. Beépítő gárdánk egytől-egyig szakember, így bátran ajánljuk őket. A termékre a gyártó garanciát vállal, viszont a beépítésekből eredő hibáért nem a gyártót, hanem kizárólag a beépítőt terheli a felelősség. Szakszerű felmérés Rendelés előtt fontos a szakszerű felmérés. Szakembereink elvégzik, ha Ön igényt tart rá. Házhozszállítás Az üzleteinkben vásárolt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk!

Kollégáimmal hiszünk abban, hogy olyan magas minőségű termékeket és szolgáltatást tudunk nyújtani, amit az emberek nem azért választanak, mert nincs jobb, hanem mert ez a legjobb!

Cégadatok:

RAMANA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Ramana Kft
Székhely: 5700. Gyula, Dózsa Gy. U 11/b
Adószám: 14246157-2-04
Cégjegyzék szám: 04-09-013563
KSH: 14246157-4775-113-11 /
Kamarai tagság: Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

 jola-csoport

A honlapunkon található árak bruttó irányárak, melyek szaküzletenként eltérhetnek, és nem minősülnek ajánlattételnek. A honlapon szereplő képek illusztrációk!
Ajtó Ablak Beltéri ajtó Redőny Parketta Garázskapu Hőszigetelés Párkány Ipari kapu LED világítás

Miért a JOLA?