Kömmerling műanyag ablak

Európa egyik vezető rendszere, az 1897-ben alapított Kömmerling 2013 óta szerepel kínálatunkban. A profilrendszer határozottan olyan kínálattal bír, mely a legmagasabb hazai igényeknek is tökéletesen megfelel.

A gyártó a folyamatos innovációiknak, vevőközpontú gondolkodásuknak és árpolitikájuknak köszönhetően kiemelt partnerünk.

Német minőség, Magyar szakértelem

A Kömmerling rendszer gyártója a kiemelkedő minőséget és kiszolgálást állandó, magas szinten tartja. A német minőség jegyei a nyílászárókon első pillantásra felismerhetők, letisztult formákkal, megbízható működéssel az innovatív nyílászárók legújabb képviselői. A nyílászáró rendszerek megalkotói, szinte kivétel nélkül, több, mint 20 éves szakmai gyakorlattal, nagyobb nyílászáró cégeknél szerzett vezetői, műszaki és marketing tapasztalatokkal rendelkeznek.

A tervezői szabadság, a szigorúan betartott és ellenőrzött műszaki feltételek ötvözetét egy közel 50 fős szakértői csapat biztosítja. A közel évi 70.000 db legyártott nyílászáró szerkezettel, évente növekvő forgalommal és bővülő kereskedelmi hálózattal a Kömmerling nyílászárók gyártója Magyarország egyik legmeghatározóbb nyílászáró gyártó cége lett.

4 érv, ami mellettünk szól!

N

1. Fejlett technológiájú nyílászáró rendszerek gyártása!

A Kömmerling ablak rendszer az egyik legmodernebb és minden igényt kielégítő nyílászáró rendszereket foglalja magába. Kollégáink fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy Ön mindig a lehető legújabb technológiát, megoldásokat tudja magáénak, ha a Kömmerling nyílászáró rendszerekre esik a választása.

N

2. Kizárólag egyedi gyártás, méretben, színben és felszereltségben!

Minden ügyfél egyedi, nyílászáróinknál is ezt a szempontot tartjuk a legfontosabbnak. A Kömmerling nyílászárók közt nem kell válogatnia, itt azt kapja, amire szüksége van, elegendő csak az igényeit megismernünk.

N

3. Design és biztonság

Elképzeléseit mi formába öntjük, szakértő műszaki csapatunk ellátja a nyílászárókat a megfelelő szintű biztonsági fokozatokkal. Termékeink önmagukban bonyolúlt műszaki megoldások összességét rejtik magukban, de az ön számára egy szép formavilágú, egyszerűen használható, megbízható nyílászárók kell, hogy legyenek.

N

4. Szakképzet és innovatív gyártó és tervező gárda!

A több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező gyártói és tervezői gárdánk azon fáradozik, hogy maximálisan kielégítse vevőit a nyílászárókkal szemben támasztott követelmények és igények terén. Vevőink azok a magánmegrendelők, kivitelezők, tervezők, akik mindig a legjobbra törekednek és nem elégszenek meg tucattermékekkel.

Árajánlatkérés

Ne habozzon, kérjen ajánlatot most!

A honlapunkon található árak bruttó irányárak, melyek szaküzletenként eltérhetnek, és nem minősülnek ajánlattételnek. A honlapon szereplő képek illusztrációk!
Ajtó Ablak Beltéri ajtó Redőny Parketta Garázskapu Hőszigetelés Párkány Ipari kapu LED világítás

Miért a JOLA?