Kömmerling Premium 76 AD és 76 MD műanyag ablak

Kömmerling Premium76 AD műanyag ablak profil

KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG + DESIGN

A költséghatékonyság nem azt jelenti a Kömmerling nyílászárók esetében, hogy a kedvező ár esetén megelégszünk a minimummal. A költséghatékony nyílászárókat úgy állítottuk össze Önöknek, hogy rendelkezzenek mindazon tulajdonságokkal, melyeket elvárunk egy modern, biztonságos és energiatakarékos nyílászáró rendszertől.

Kömmerling Premium 76 AD műanyag nyílászáró rendszer

Középkategóriás rendszer rengeteg extrával. A Premium 76AD profil 5 légkamrás profilrendszerével Magyarország éghajlati viszonyainak megfelelően a legoptimálisabb választás. Masszív szerkezetével stabil működést biztosít, és akár 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel már kiemelődő energia-megtakarítást érhetünk el. rendszer különböző árnyékolástechnikai elemekkel (redőny, rovarháló, stb.) tökéletesen egybeépíthető. A márkán belül közkedvelt nyílászáró család, hiszen könnyű tervezhetőségével, nagyszerű megoldásaival alkalmazkodik bonyolultabb igényeinkhez is.

 

Árajánlatkérés

Kérjen ajánlatot még ma!

Kömmerling Premium 76 AD

 

Profilrendszer: KÖMMERLING Premium 76 AD

A Profil hőátbocsátása: Uf: 1.1 W/m2K

A Profil gyártási helye: Németország

A Profil mélysége: 76 mm

Légkamrák száma: 5 db

Profil alapszíne: Selyemfényű fehér

Vasalat: GU Unijet

Gumitömítés: Papirusz fehér

Üvegezés: Ug: 1,0 W/m2K vagy 0,6 W/m2

Kömmerling Premium76 AD műanyag ablak profilmagyarázat

Árajánlatkérés

Kérjen ajánlatot még ma!

Kömmerling Premium76 MD műanyag ablak profilmagyarázat

Kömmerling Premium 76 MD

 

Nem szakad meg azonban a sor, a fenti 76 mm-es Premium profillal. Másik újdonságunk a Kömmerling Premium 76 MD, az igazán nagyágyú!

Oké, már így is lenyűgöző az akció, ez mivel tud még többet, mint a fent bemutatott profilrendszer?

+ alapáron középtömített
+ alapáron 6 kamrás
+ alapáron 1.0-ás Ug és Uf érték

Kiknek ajánljuk a fenti profilt? A 76 önmagában egy remek ajánlat, ha ehhez még hozzátesszük az alapáras középtömítést, talán indok sem kell mellé. Kiváló választás!

A honlapunkon található árak bruttó irányárak, melyek szaküzletenként eltérhetnek, és nem minősülnek ajánlattételnek. A honlapon szereplő képek illusztrációk!
Ajtó Ablak Beltéri ajtó Redőny Parketta Garázskapu Hőszigetelés Párkány Ipari kapu LED világítás

Miért a JOLA?

Kömmerling árgarancia!

Kérjen ajánlatot még ma!

Árajánlatkérés

Kérjen ajánlatot még ma!

Kinek ajánljuk?

A Kömmerling Perfect 76 rendszert ajánljuk lakásfelújítóknak, első ház építőknek, panellakások felújításához, kertes házakba, hétvégi nyaralóba, kivitelezőknek projektekhez, közintézményekbe, hotelekbe, szállodákba. Mindenhová, ahol a költségkalkuláció szigorúan tervezett! A Kömmerling Perfect 76 rendszer megtalálja a pénztárcája és az igényei metszéspontját.

Mihez ajánljuk?

A Kömmerling Perfect 76 rendszer 1 és 2 szárnyú kivitelben konyhákba, szobákba, nappalikba tökéletes megoldás. Kitűnő erkély beépítésekre. A mellékhelyiségre szellőztető ablakok egyaránt gyárthatók különböző nyitásmódokban is. Egybeépíthető toló-bukó szerkezetekkel és fix ablakokkal. 3 szárnyú kivitel is megvalósítható. A nyílászárók egymáshoz kapcsolhatók, sorolhatók. A tartozékként kínált párkányokkal felszerelhetők.

 

Rendelhető színek

Kömmerling szín táblázat