Rehau Synego, Optimum és Elegant műanyag ablakok

Magyarország egyik legnagyobb műanyag nyílászáró gyára, a nyíregyházi Realtherm nem véletlenül piacvezető, a minőség és a megbízhatóság mintaképe. Cégünk 2018-ban emelte magasabb szintre az együttműködést, és jelenleg 5 városban is stratégiai partnerek vagyunk.

A közepes szintű Optimum rendszer profilját az 1937-ben alapított, belga Deceuninck cég improtálja.

A terméktervezési kategóriában díjnyertes Elegant profil az új idők divatjának megfelelően egyenes élképzésű, minimalista stílusú, 2021-ben került be a kínálatba, a belga Deceuninck cég csúcstermékeként.

Az abszolút topkategóriát képviselő Rehau Synego profilt pedig az 1948-ban, Németországban alapított Rehau importálja.

A Realtherm Optimum-Elegant-Rehau profilok hármasát forgalmazó üzleteink:

Debrecen, Eger, Miskolc, Nyíregyháza

 

Optimum műanyag ablakok

Egyszerű és takarékos megoldás, kiváló hő- és hangszigetelő képesség mellett. Professzionális minőségű műanyag ablak, rendkívül jó ár-érték aránnyal!
Az 5 légkamrás Optimum műanyag ablak kiváló választás, ha nem szeretne a minőségben kompromisszumokat kötni, ugyanakkor a kedvező árfekvés is lényeges szempont az Ön számára. Elsősorban modern stílusú épületekhez, panel- és hétvégi házakhoz, nyaralókhoz kitűnő megoldás.

Rehau Optimum profilrendszer

Fő terméktulajdonságok:

 • Beépítési mélység (profilvastagság): 71 mm.
 • Üvegezés: 24-36 mm, két vagy háromrétegű kivitelben, opcióban akár 40 mm-es három rétegű üveggel.
 • Hangszigetelés: 38 dB-ig fokozható (3 rétegű, 36 mm vastag üvegezés esetén).
 • Hőszigetelés: Üvegezés: Ug = 0,7 W/m²K (3 rétegű, 36mm vastag üvegezés esetén), vagy akár Ug = 0,6 W/m²K (3 rétegű, 40 mm vastag üvegezés esetén).
 • A teljes műanyag ablakrendszer hőátbocsátási képessége: Uw = 0,96 W/m²K (kétrétegű, 24 mm-es alapkivitelben: 1,2 W/m²K).
 • Biztonság: dupla rögzítésű üveglécek, Multi-Matic vasalatrendszer; opcióktól függően akár RC2-es biztonsági fokozat is elérhető.
 • Szárnyprofil: egyenes vonalvezetésű szárnyprofil.
 • Színváltozatok: műanyag ablak fehér alapszínnel vagy felárral választható, 36 féle divatos színváltozatban (klasszikus és modern színek, stílusos fa- és fémutánzatok).

Synego műanyag ablakok

Prémium minőség, elérhető áron! A Synego ablak ideális választás az Ön számára, ha az optimalizált hőszigetlelés mellett könnyen tisztán tartható nyílászárót keres. A HDF (High Definition Finishing) formula titka a speciális összetétel, mely érezhetően simább és csillogóbb fehér felületet eredményez.

Fő terméktulajdonságok:

 • Beépítési mélység (profilvastagság): 80 mm.
 • Üvegezés: 3 rétegű üvegezés, 48 mm vastagságban.
 • Hangszigetelés: A hanggátló képesség akár 46 dB-ig emelhető, így zajos lakókörnyezetben különösen ajánlott.
 • Hőszigetelés: Az Uw érték alu távtartós, hőszigetelt üveggel 0,86 W/m2K, meleg peremes kialakítással 0,76 W/m2K.
 • Biztonság: RC1 biztonsági vasalat alapáron, és akár RC2 biztonsági fokozattal is rendelhető.
 • Szárnyprofil: Az egyenes szárnyprofil keskeny és elegáns megjelenést kölcsönöz az ablaknak.
 • Színváltozatok: Több, mint 50 szín, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben.
Rehau Synego profilrendszer

Újdonság

Elegant műanyag ablakok

Rehau Elagant profilrendszer

Elegant műanyag ablakok

A rendkívül minimalista kialakítás a PVC feldolgozásban és fejlesztésben eltöltött 82 év tapasztalatainak és a kortárs dizájn ötvözetének az eredménye. Csúcsmodern megoldás az építészek számára. A profil kivételesen masszív, acélmerevítéssel és anélkül is gyártható.

Fő terméktulajdonságok:

 • Beépítési mélység (profilvastagság): 76 mm.
 • Üvegezés: 3 rétegű üvegezés, akár 52 mm vastagságban.
 • Hangszigetelés: A hanggátló képesség akár 46 dB-ig emelhető, így zajos lakókörnyezetben különösen ajánlott.
 • Hőszigetelés: Az Uw érték Elegant profil esetén akár 0,72 W/m2K, Elegant Design profil esetén akár 0,73 W/m2K.  
  Biztonság: RC1 biztonsági vasalat alapáron, és akár RC2 biztonsági fokozattal is rendelhető.
 • Szárnyprofil: Az egyenes szárnyprofil keskeny és elegáns megjelenést kölcsönöz az ablaknak.
 • Színváltozatok: Több, mint 50 szín, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben.

A Realtherm több mint 15 éve van jelen a nyílászáró piacon, és a folyamatos fejlődésének köszönhetően évek óta piacvezető a gyártók között. Nyílászáróik korszerű német technológiával, minőségi alapanyagokból készülnek, annak érdekében, hogy a legszigorúbb követelményeknek is megfeleljenek.
A minőség elérésnek legfontosabb eszköze az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint kialakított rendszer, amely nemcsak termékeik, hanem szolgáltatásaik állandó és egyben kifogástalan színvonalát is biztosítja.

Az általuk forgalmazott termékek nemcsak a betörés elleni védelemmel látják el otthonát, de a környezettudatosságot képviselve már a gyártás pillanatától, a hosszú évekig való használaton át az Ön otthonának értékévé teszik!

A Realtherm célja a kölcsönös bizalmon alapuló, hosszú távú partnerség, ezért ügyfeleik és munkatársaik részére stabil környezetet alakít ki.

4 érv, ami mellettünk szól!

N

1. Fejlett technológiájú nyílászáró rendszerek gyártása!

Realtherm ablak rendszer egy modern és minden igényt kielégítő nyílászáró rendszert foglal magába. Kollégáink fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy Ön mindig a lehető legújabb technológiát, megoldásokat tudja magáénak, ha a Realtherm nyílászáró rendszerekre esik a választása.

N

2. Kizárólag egyedi gyártás, méretben, színben és felszereltségben!

Minden ügyfél egyedi, nyílászáróinknál is ezt a szempontot tartjuk a legfontosabbnak. A Realtherm nyílászárók közt nem kell válogatnia, itt azt kapja, amire szüksége van, elegendő csak az igényeit megismernünk.

N

3. Design és biztonság

Elképzeléseit mi formába öntjük, szakértő műszaki csapatunk ellátja a nyílászárókat a megfelelő szintű biztonsági fokozatokkal. Termékeink önmagukban bonyolult műszaki megoldások összességét rejtik magukban, de az ön számára egy szép formavilágú, egyszerűen használható, megbízható nyílászárók kell, hogy legyenek.

N

4. Szakképzet és innovatív gyártó és tervező gárda!

A több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező gyártói és tervezői gárda azon fáradozik, hogy maximálisan kielégítse vevőit a nyílászárókkal szemben támasztott követelmények és igények terén. Vevőink azok a magánmegrendelők, kivitelezők, tervezők, akik mindig a legjobbra törekednek és nem elégszenek meg tucat termékekkel.

Árajánlatkérés

Ne habozzon, kérjen ajánlatot most!

A honlapunkon található árak bruttó irányárak, melyek szaküzletenként eltérhetnek, és nem minősülnek ajánlattételnek. A honlapon szereplő képek illusztrációk!
Ajtó Ablak Beltéri ajtó Redőny Parketta Garázskapu Hőszigetelés Párkány Ipari kapu LED világítás

Miért a JOLA?