JOLA - Kívül | Belül Otthon
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban
Salamander műanyag ablak profilok

A kiváló minőségű német profilrendszer, a Salamander megérkezett kínálatunkba!

Ismerje meg a profilrendszerek jellemzőit, és bizonyosodjon meg róla, hogy jól dönt! Kattintson a részletekért a profilmetszetekre!

 

MINŐSÉGI GARANCIA

Modern gépparkunk, tapasztalt kollégáink, valamint első osztályú alapanyagaink garantálják késztermékeink tartósan magas minőségét. A kiváló minőséget az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Intézet által kiadott típusvizsgálati bizonyítvány is alátámasztja.

BIZTONSÁGOS OTTHON

Magas szintű betörésvédelem, mely biztonságot és védelmet nyújt családjának már az alapkonstrukció esetén is, mely tovább növelhető speciális vasalatok, üvegek, fogantyúk, kilincsek alkalmazásával.

HOSSZÚ TÁVON TARTÓS

A B kategóriás profil masszív falvastagsága és a nyílászárókba beillesztett erős merevítővas kiváló statikai paraméterei garantálják a tartósságot és a hosszantartó használati értéket. További előny ablakaink színtartóssága, ezáltal a teljes élettartalomra biztosított az eredeti megjelenés megőrzése.

Salamander minőségi garancia
Energiatakarékosság

ENERGIATAKARÉKOS MEGOLDÁS

Az új generációs, 6 kamrás rendszernek köszönhetően a REKORD nyílászárók kifejezetten alacsony hőátbocsátási értékkel rendelkeznek,mely által jelentősen csökkenthető az energiaszükséglet, valamint a fűtésszámla.Az alapban 1,0 W/m2K értékű üveg és a kiváló hang és hőszigetelést biztosító középtömítés és az így elért Uw=1,3-ás hőátbocsátási érték, a kiváló szigetelést biztosító középtömítés garantálják a hőenergia megtakarítását, a belső terek optimális klímáját,illetve a fény beáramlását. Az anyagok magas minősége, valamint az EPDM tömítések védelmet nyújtanak a huzat ellen és emelik azablakok vízállóságát.

Árajánlatkérés

Ne habozzon, kérjen ajánlatot most!
A honlapunkon található árak bruttó irányárak, melyek szaküzletenként eltérhetnek, és nem minősülnek ajánlattételnek. A honlapon szereplő képek illusztrációk!
Ajtó Ablak Beltéri ajtó Redőny Parketta Garázskapu Hőszigetelés Párkány Ipari kapu LED világítás

Miért a JOLA?