JOLA - Kívül | Belül Otthon
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban

Mint oly sok funkcionális tárgy vagy elem esetében, olykor a bejárati ajtóval kapcsolatban is feledésbe merül az esztétikum kérdése. Fontos-e egyáltalán, hogy hogy mutat a bejárati ajtónk? Ha igen, miért fontos? Ha nem, miért nem? Röviden válaszolunk.

A bejárati ajtó lényege

A bejárati ajtónak természetesen az a lényege, hogy segítségével ki-be tudjunk lépni otthonunkból, valamint, hogy amennyire csak lehetséges, megvédje lakásunkat az illetéktelen behatolóktól, betörőktől. Mivel szinte nincs olyan nap, amikor ne használnánk, ráadásul naponta többször tesszük ezt általában, jogos az elvárás, hogy elsősorban tartós és biztonságos legyen. De vajon számít-e, hogy hogyan néz ki, hogyan mutat?

Természetesen hogyne számítana! Úgymond kifelé és befelé is: kifelé rendkívül fontos a megjelenése, hiszen nagyban hozzájárul az összképhez, amelyet kívülállóként nézve mások kialakítanak otthonunkról – befelé, vagyis saját magunknak pedig azért, mert a bejárati ajtó rendszerint a házak és lakások legékesebb része, az otthon „legfontosabb” ajtaja, kapocs a kül- és a belvilág között, az első dolog, amivel hazaértünkkor találkozunk. Egy bejárati ajtó sok mindent elmondhat akár a teljes otthonunkról, akár rólunk is, a ház lakóiról.

 

Amennyiben a biztonsági ajtó mellett döntene, értelemszerűen elsősorban nem az esztétikum igénye vezérli Önt, ám ebben az esetben sem kell lemondania arról, hogy a bejárati ajtó dekoratív legyen. A kínálatunkban szereplő biztonsági ajtók mindegyike ízlésesen kivitelezett, tekintélyt parancsoló külsővel – így amellett, hogy Önnek és otthonának a legnagyobb védelmet nyújtja, még látványnak sem utolsó.

 

Műanyag és fa bejárati ajtóink esetében éppen amiatt biztosítunk széleskörű személyre szabási lehetőségeket, illetve engedünk teret az egyéni igényeknek, mert pontosan tudjuk, hogy minden ember ízlése különböző. Mi pedig szeretnénk minden kedves vásárlót egyformán boldognak látni – nézzen szét biztonsági, fa és műanyag bejárati ajtóink között, amelyekkel biztosan rátalál az igazira!

 

Bármilyen kérdés esetén forduljon nyugodtan szaküzleteinkhez, ahol szakképzett eladóink készségesen válaszolnak vagy küldjön üzenetet email-ben!