JOLA - Kívül | Belül Otthon
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban

A klasszikus fa nyílászárók vitathatatlanul közel állnak az emberek szívéhez.

A fa természetes érzete, illata, megjelenése egészen más hangulatot, élményt vált ki belőlünk, mint a műanyag vagy az alumínium alapanyagú nyílászárók.

A fa egy természetesen megújuló alapanyag, mely melegséget sugároz és hosszútávon ékessége lehet az otthonának.

Sokan attól tartanak, hogy számukra ez a termékcsalád nem megfizethető.

Az általunk forgalmazott fa nyílászárók kedvező ár – érték arányúak, nem mondjuk, hogy olyan kedvező árúak, mint a fehér műanyag nyílászárók, de a fa erezetű műanyagokhoz képest már nincs nagy árkülönbség, mégis más minőségi kategóriába sorolható.

A termékcsalád a felületkezelésének köszönhetően szinte végtelen színekkel rendelhető.

A megfelelő ápolás mellett, valamint az időjárás álló alumínium vízvetőnek és szárnytakarónak köszönhetően akár évtizedeken keresztül is eredeti szépségükben, hosszú élettartammal fogja kiszolgálni.

Gyártóink által készített szerkezetek, az egyszerű natúr két rétegű üveges típusoktól, a felületkezelt három rétegű, melegperemes üveggel szerelt összetett nyílászárókig óriási palettát ölelnek fel.

A mai elvárásoknak megfelelően, 68 mm illetve 88 mm vastag alapanyagból készülnek a kültéri fa nyílászáróink.

Formákat tekintve, lehetőség van egyenes, íves, osztott és osztott íves szerkezetek, szabvány és egyedi méretben történő rendelésre, továbbiakban kiemelnénk a műemlék jellegű munkáinkat.

Maximális figyelmet fordítanak a gyártás során a termékekre, folyamatos ellenőrzésekkel kiszűrve az esetleges hibákat. Gyártóink hossztoldott, rétegragasztott borovi fenyő alapanyagból készítik nyílászáróinkat, hogy a vetemedés és a felületi hibák lehetőségét minimálisra csökkentsék, azonban minden igénynek eleget téve, akár toldásmentes alapanyagból is rendelhetőek a termékeink.

A fa nyílászárók napjainkban egyre népszerűbbek. A fa puszta megjelenésével képes melegebbé varázsolni otthonunkat, belső harmóniát és kellemes látványt teremtve.

A minőségi alapanyagoknak köszönhetően hosszútávon élvezheti a fa adta lehetőségeket.

Zárja ki Otthonából a mindennapok zaját!