JOLA - Kívül | Belül Otthon
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban

Fontos kiemelni, hogy ezek a termékek kiváló minőségűek, illetve megfelelnek a MABISZ biztonsági előírásainak, tehát attól függetlenül, hogy a hagyományos bejárati ajtók kategóriáját képviselik, különböző biztonságot erősítő elemekkel vannak felszerelve, így mindegyikük 5 pontos zárral van ellátva, illetve fúrásbiztos zárbetétekkel.

 

A műanyag bejárati ajtók típusai

 

Műanyag bejárati ajtóink különlegessége, hogy legtöbbjüknek van egy minimális illetve egy maximális ára, amely ár attól függően változik, hogy milyen tulajdonságokkal illetve felszereltséggel rendeljük meg az adott termékeket – lehetőség van az üvegezés típusának kiválasztására (amennyiben szeretnének, hiszen mindegyikük kapható teli kivitelben), illetve az ajtók többségénél három minőségi kategória közül is lehet választani (normal, star, prémium). Ennek megfelelően eldöntheti a vásárló, hogy esztétikailag valamint felépítés tekintetében mire van szüksége, esetleg mit enged meg a pénztárcája.

 

Az ajtók alapszíne selyemfényű fehér (RAL 9016), ha azonban egyedi igények merülnének fel, lehetőség van a színbeli módosításra is.

SZAKÜZLETEINK

Ezeket a darabokat azoknak javasoljuk, akik tartós, egyszerű, megfizethető, de kimondottan minőségi bejárati ajtót szeretnének otthonukba. Sajnos, mint oly sok más területen, ebben a műfajban is egyre gyakoribbak az átverések, egyre többen ajánlanak olcsó, de silány minőségű, semmiféle védelmet nem nyújtó bejárati ajtókat.

Bármilyen kérdés esetén forduljon nyugodtan szaküzleteinkhez, ahol szakképzett eladóink készségesen válaszolnak vagy küldjön üzenetet email-ben!

Mi garantálni tudjuk, hogy tőlünk csak kiváló, a magas igényeknek és biztonsági szabályoknak megfelelő termékeket szerezhetnek be.