A megnövekedett vásárlói igények miatt cégcsoportunk megkezdte a kültéren (nemcsak lépcsőházakban) alkalmazható biztonsági acélajtók forgalmazását!

Az acél bejárati ajtók alkalmazása kültéren is

 

Az acél bejárati ajtók elterjedése az utóbbi évtizedben vált általánossá. Ennek oka egyfelől az acélajtók biztonsági minősége, megbízhatósága, másfelől az a fajta megjelenés, mely a magyar ízlés számára általánosan elfogadható.

Miután vásárlóink egyik leggyakoribb kérdése, hogy ezen biztonsági bejárati acélajtók alkalmazhatóak-e kültéren, cégünk 2015 nyarán olyan beszállítót keresett, melynek minőségirányítási rendszere, árpolitikája és esztétikai sokszínűsége megfelel országos hálózatunk és vásárlóink igényeinek kielégítésére.

Így kezdtük meg kültéren is alkalmazható biztonsági ajtóinkat, melyek színben, kiviteli formában, üvegezési lehetőségekben és árkategóriákban is rendkívül sok variációs lehetőséget mutatnak.

Nem álltunk azonban meg egy feladat teljesítésénél, a cégcsoport a tűzgátló atjók, valamint a passzív házakhoz megfelelő bejárati ajtók csoportját is beemelte kínálatába! Mindezek olyan extrákkal bővítettük, mint az ujjlenyomat olvasós, vagy a chipkártyával működtethető zár, ezzel is bővítve a lehetőségek tárházát.

Nézzen körül!

Kövessen minket honlapjainkon, vagy Facebook-oldalunkon, ne maradjon le az érdekességekről és újdonságokról! Termékkínálatunk folyamatosan bővül!