JOLA - Kívül | Belül Otthon
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban

Jó hír azoknak, akik nem társas-, bér- vagy panelházban laknak, mégis szeretnének egy igazán magas védelmét nyújtó bejárati ajtót használni: nemrégiben megkezdtük a kültéren is alkalmazható biztonsági acélajtók forgalmazását. Ez a vásárlói igényeknek köszönhető – számtalan alkalommal fordultak hozzánk a kedves vásárlók azzal kapcsolatban, hogy a kínálatunkban korábban is szereplő, csak beltéri használatra javasolt biztonsági ajtók megfelelően telepíthetők-e kinti környezetben, így igyekeztünk betölteni az eddigi űrt.

FONTOS! Akárkit is kérdez, akármilyen kereskedésbe is tér be, mindig kérdezze meg az eladót arról, hogy az adott acélajtó alkalmas-e kültéri (tehát nem lépcsőházi) elhelyezésre! A kereskedésekben leginkább elterjedt típusok nem alkalmasak! Legyen óvatos, kérdezze a szakeladót!

Az acél biztonsági ajtók előnyei

Jelenleg alapvetően kétféle kültéri acélajtó szerepel a kínálatban (ez azonban folyamatosan bővül), egy sztenderd és egy prémium kategóriájú darab – mindkettő központi zárral, 11 záródási tüskével ellátott, felső záruk egyaránt 3 záródási tüskével felszerelt, mindkettőben 3 kiemelést gátló tüske található. Előbbi teljes szárnyvastagsága 69 milliméter, utóbbié 56 milliméter, a két ajtóban található acéllemez vastagsága egyaránt 0,7 milliméter.  Töltésük anyagában különböznek, ugyanis míg előbbi XPS polisztirolanyaggal van kitöltve, utóbbi EPS polisztirollal. Előbbi két-, utóbbi háromféle szabványméretben kapható. Utóbbi előnye még, hogy több színben és többféle kivitelben rendelhető. A fennmaradó információkat, illetve a személyre szabhatósági lehetőségeket természetesen megtalálja honlapunkon!

ACÉLAJTÓ KÍNÁLATUNK

SZAKÜZLETEINK

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Manapság mindenki törekszik a maximális óvatosságra és védelemre, így, bár magasabb az áruk a hagyományos ajtóknál, ezek a termékek hosszú távú befektetést, elsősorban pedig nyugalmat és biztonságot jelentenek. Érdemes megfontolni a beszerzésüket!