A hidegebb hónapok beköszöntével sajnos egyre érzékenyebbek vagyunk arra, egyre több figyelmet szentelünk annak, hogy ablakaink milyen állapotban vannak. Az elöregedett, nem megfelelően záró ablakok így gyakran kerülnek lecserélésre: megmutatjuk, mit nyerhetnek ezzel.

Az ablakcsere előnyei

A teljes ablakszerkezet cseréje mellett természetesen felmerül az ablaküvegek kizárólagos felújítása: értelemszerűen ezzel a beruházással is sokat javíthatnak a régebbi ablaktípus „teljesítményéhez” képest. Míg az üveg cseréjével főként a hőérzet javítható, a komplett új ablak beszerzésével több probléma oldható meg. Párásodás, huzat, nyitási és zárási nehézségek – ezek a bosszúságok mind a múlté lehetnek egy előnyös, teljes cserének köszönhetően.

Az ablakok cseréje nyilvánvalóan a hosszú ideje használatban lévő, elöregedett, régi daraboknál indokolt, amelyek esetében nem különösebben kell megvizsgálni, hogy valóban rossz-e a helyzet, hiszen a tartós és hosszú igénybevétel miatt minden bizonnyal sokat veszítettek minőségükből. Ezen kívül természetesen ott javallott a leginkább a váltás, ahol érezhető illetve zavaró problémák adódnak az ablakok miatt, ezen pedig nem segítenek a kisebb javítómunkálatok, vagy nem szeretnénk ezekbe bonyolódni.

Az általunk is forgalmazott modern, műanyag nyílászárók beszerelésének számos, jótékony hatása lehet, így az efféle csere is a megtérülő befektetések közé tartozik. Mint ahogy már említettük, ezzel megszűnhetnek a korábbi párásodási gondok, a huzatproblémák, jobb lesz a hőérzetünk, és az ablak maga, mint szerkezet is sokkal könnyebben működik majd. Arról nem is beszélve, hogy a hőhidakról, amelyek szintén a szigetelés minőségét és összképét ronthatják, szintén elfeledkezhetünk. Egy új „ablakgarnitúra” vásárlása jelentősen csökkentheti a hidegebb időszakban a fűtési költségeket is, értelemszerűen a jobb zárás és az elemek magasabb minősége miatt. Anyaguknak köszönhetően ráadásul ellenállóak, élettartamuk hosszú, így remélhetőleg újabb évtizedekig nem kell gondoskodnunk ezekről a nyílászárókról.

Kínálatunkban a Gealan és a Kömmerling műanyag ablakok szerepelnek, amelyek mellett a hagyományosabb megoldásra vágyók borovi fenyő ablakokat is vásárolhatnak nálunk.

Kérjen árajánlatot honlapunkon keresztül még ma, vagy keresse fel üzleteinket az ország 30 pontján!