JOLA - Kívül | Belül Otthon
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban

Az ajtónak természetesen – akár beltéri, akár elsődleges vagy másodlagos bejárati – elsősorban gyakorlati funkciója van, azonban évszázadok óta betölt esztétikai, dekorációs szerepet is. Beltériajtó-kínálatunknak köszönhetően nem kell, hogy egy palotában lakjék ahhoz, hogy ajtói nemcsak masszívak, jól záródóak, hanem szépek is legyenek: rengeteg féle elképzelés közül választhat.

 

Az ajtó, mint dekoráció

 

Az ajtó elsősorban arra való, hogy elválassza a különböző tereket egymástól, illetve adott esetben biztosítsa a magánszféra megteremtését – nem kell azonban beletörődnünk a legegyszerűbb, legsivárabb ajtó megvásárlásába! Számtalan anyag, szín és forma jöhet szóba, ha ajtaja(i) testreszabására kerül a sor.

A legfontosabb szempont természetesen az ajtó anyaga: először azt kell eldönteni, tömörfából vagy faanyagból szeretnénk megrendelni házunk ajtóit. Előbbi eleganciát, kifinomultságot, patinát sugároz, bármilyen kivitelben szerezzük is be, egészen biztosan a lakótér díszei lesznek. Tény azonban, hogy a díszítési opciók ebben az esetben nem annyira gazdagok, mint például egy MDF-ből készült ajtó esetében. A tömörfa példányokkal viszont az egyhangúságot, unalmas megjelenést teljes mértékben kizárhatjuk!

Az úgynevezett CPL és MDF ajtók esetében már jóval nagyobb a választás szabadsága: CPL ajtóink 16 féle színben és 55 féle kivitelben (üvegezés, intarzia), míg MDF ajtóink a RAL skála több száz színében elérhetők és 100%-os mértékben személyre szabhatók. Ezeket tele (mintázat nélküli), mart felületű, üveges és intarziás változatban is kérhetik – most jön az izgalmas rész: könnyen marható felületének köszönhetően az MDF ajtók nem csak a katalógusban szereplő mintákkal kaphatóak, akár teljesen egyedi marásmintával is rendelhetőek! Így esetükben a lehetőségeknek valóban csak a kedves megrendelő képzelete szab határt.

Furnér ajtóinkat minden esetben egyedi megrendelésre készítjük, így azt is lehet mondani, hogy nem készül két egyforma. Színvilágukat és kialakításukat minden esetben a vevő határozza meg. Természetes és tekintélyt parancsoló megjelenése miatt igazi dísze lehet a lakásnak. A tömörfa példányokhoz hasonlóan a valódi fa eleganciáját és összetéveszthetetlen minőségét nyújtják.

 

Ha szeretne ajánlatot kérni vagy csak többet tudni a termékekről, keresse fel szaküzleteinket, szakképzett eladóink segítenek mindenben!