Deceuninck – Elegant műanyag ablakok

Az Deceuninck vállalat a PVC-ablakprofilok és az egyedülálló Twinson anyagból készült teraszrendszerek egyik vezető európai gyártója. Termékeinek köszönhetően hatékony, minőségi és takarékos megoldást kínál otthona számára. Cégünk 2021-ben emelte magasabb szintre az együttműködést, és jelenleg 2 városban is stratégiai partnerek vagyunk.

A terméktervezési kategóriában díjnyertes Elegant profil az új idők divatjának megfelelően egyenes élképzésű, minimalista stílusú, 2021-ben került be a kínálatba.

 

Újdonság

Elegant műanyag ablakok

Rehau Elagant profilrendszer

Elegant műanyag ablakok

A rendkívül minimalista kialakítás a PVC feldolgozásban és fejlesztésben eltöltött 82 év tapasztalatainak és a kortárs dizájn ötvözetének az eredménye. Csúcsmodern megoldás az építészek számára. A profil kivételesen masszív, acélmerevítéssel és anélkül is gyártható.

Fő terméktulajdonságok:

  • Beépítési mélység (profilvastagság): 76 mm.
  • Üvegezés: 3 rétegű üvegezés, akár 52 mm vastagságban.
  • Hangszigetelés: A hanggátló képesség akár 46 dB-ig emelhető, így zajos lakókörnyezetben különösen ajánlott.
  • Hőszigetelés: Az Uw érték Elegant profil esetén akár 0,72 W/m2K, Elegant Design profil esetén akár 0,73 W/m2K.  
    Biztonság: RC1 biztonsági vasalat alapáron, és akár RC2 biztonsági fokozattal is rendelhető.
  • Szárnyprofil: Az egyenes szárnyprofil keskeny és elegáns megjelenést kölcsönöz az ablaknak.
  • Színváltozatok: Több, mint 50 szín, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben.

A minőség elérésnek legfontosabb eszköze az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint kialakított rendszer, amely nemcsak termékeik, hanem szolgáltatásaik állandó és egyben kifogástalan színvonalát is biztosítja.

Az általuk forgalmazott termékek nemcsak a betörés elleni védelemmel látják el otthonát, de a környezettudatosságot képviselve már a gyártás pillanatától, a hosszú évekig való használaton át az Ön otthonának értékévé teszik!

4 érv, ami mellettünk szól!

N

1. Fejlett technológiájú nyílászáró rendszerek gyártása!

Az Elegant ablak rendszer egy modern és minden igényt kielégítő nyílászáró rendszert foglal magába. Kollégáink fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy Ön mindig a lehető legújabb technológiát, megoldásokat tudja magáénak, ha a Deceuninck nyílászáró rendszerekre esik a választása.

N

2. Kizárólag egyedi gyártás, méretben, színben és felszereltségben!

Minden ügyfél egyedi, nyílászáróinknál is ezt a szempontot tartjuk a legfontosabbnak. A Deceuninck nyílászárók közt nem kell válogatnia, itt azt kapja, amire szüksége van, elegendő csak az igényeit megismernünk.

N

3. Design és biztonság

Elképzeléseit mi formába öntjük, szakértő műszaki csapatunk ellátja a nyílászárókat a megfelelő szintű biztonsági fokozatokkal. Termékeink önmagukban bonyolult műszaki megoldások összességét rejtik magukban, de az ön számára egy szép formavilágú, egyszerűen használható, megbízható nyílászárók kell, hogy legyenek.

N

4. Szakképzet és innovatív gyártó és tervező gárda!

A több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező gyártói és tervezői gárda azon fáradozik, hogy maximálisan kielégítse vevőit a nyílászárókkal szemben támasztott követelmények és igények terén. Vevőink azok a magánmegrendelők, kivitelezők, tervezők, akik mindig a legjobbra törekednek és nem elégszenek meg tucat termékekkel.

Árajánlatkérés

Ne habozzon, kérjen ajánlatot most!

A honlapunkon található árak bruttó irányárak, melyek szaküzletenként eltérhetnek, és nem minősülnek ajánlattételnek. A honlapon szereplő képek illusztrációk!
Ajtó Ablak Beltéri ajtó Redőny Parketta Garázskapu Hőszigetelés Párkány Ipari kapu LED világítás

Miért a JOLA?