Egy fiatal házaspár belép üzletünkbe azzal a szándékkal, hogy bejárati ajtót szeretne vásárolni. Mivel Mi a számukra legmegfelelőbbet szeretnénk figyelmükbe ajánlani, első kérdéseink egyike lesz, hogy milyen anyagból készüljön a bejárati ajtó?! Fa, műanyag, alumínium, esetleg acél? Sok esetben nem tudják a kérdésre a választ, inkább bizonyos elvárásokkal érkeznek az ajtóval kapcsolatban: biztonságtechnikai szempontból megbízható, modern riasztórendszerrel összeköthető ajtóra van szükségük, ami minimalista otthonuk méltó kezdőpontja lehet, és nem utolsó sorban egy passzív ház kritériumainak is képes eleget tenni. Ilyen vásárlói igények esetén ajánljuk az általunk forgalmazott Delta acélajtókat.

Az ügyfelek számára 12 féle típusú acélajtó érhető el, a klasszikus biztonsági tulajdonságokkal rendelkező ajtóktól kezdve egészen a prémium kategóriás, tűz-, füst-,és hanggátló bejárati ajtókig. A különböző szintű műszaki tartalomtól függetlenül variálhatjuk a nyílászárót különféle design elemekkel.

Acélajtónk színválasztásánál könnyen harmóniát teremthetünk renolit fóliás műanyag nyílászárókkal, illetve színes szekcionált garázskapukkal, így kellemes látványt nyújtó otthont teremthetünk magunknak. A színválasztáson felül saját ízlésünknek megfelelően találhatunk alternatívákat többféle üvegtípusra, üvegezési formára, illetve különböző acélbetétes kivitelre.

A Delta acélajtó nagy előnye, hogy az ajtókba beszerelésre kerülő zártestek és zárbetétek saját gyártásúak. Minden általuk gyártott típusú ajtó pántja leemelésgátló tüskével van ellátva, ezáltal is fokozva a biztonsági szintet. Lépést tartva az egyre specifikusabb betörési kísérletekkel a bejárati ajtókat akár RC3-as biztonsági kategóriával ellátva is kérhetjük, mely valódi akadályt jelenthet a gyakorlott betörőknek is. Betörhetetlen ajtó nincs, ám sok esetben amiatt hiúsulnak meg az ingatlanokba történő behatolások, mert sok időt vesz igénybe a bejutás, ami feltűnést kelt. Ebben segít az RC3-as biztonsági osztály.

Igazodva a piaci igények változásához a gyártó cég szabadalmaztatott egy saját ajtólap-kitöltési rendszert, amely lehetővé teszi a legmagasabb fokú tűz -,és hanggátlást, melynek köszönhetően akár négyszerezése növelhető a zaj elleni védelem. A szintén saját fejlesztésű Termo ODS energiahatékony fa-acél tokszerkezet hőhídmentességet biztosít, ezáltal egy passzív házba is tökéletesen beépíthető az általunk forgalmazott acél bejárati ajtó.

Mint a fenti leírásból is kiderül, a Delta acélajtók az egyéni igényeket figyelembe véve éppúgy beilleszthetők egy panelház lépcsőházába, mint egy mai kor minimál stílusát követő családiház gondosan megtervezett előkertjébe.