JOLA - Kívül | Belül Otthon
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban
jolaholding.com - Gyártás, kereskedelem és vendéglátás 3 országban

Unalomig ismételt mondás, hogy az utcát nem szabad fűteni – persze nem mindenkinek az utcára néz a bejárati ajtaja, de tény, hogy amennyiben nem szeretnénk pazarolni a fűtéssel, „kiszöktetni” rengeteg meleg levegőt akár az udvarra, az utcára, vagy a lépcsőházba, nagyon oda kell figyelnünk az ajtó szigetelésére.

Sokan küzdenek a bejárati ajtó nem megfelelő szigetelésének problémájával, ami a tulajdonképpeni pazarlás mellett azt is jelenti, hogy a lakás első helyiségében (optimális esetben előszoba, azonban ez nem mindenhol adott) kifejezetten hideg lehet, ami a következő helyiségbe is átszökhet. Egy szó mint száz, nem csak gazdasági szempontból, hanem kényelmünk és komfortérzetünk szempontjából is káros, bosszantó a jelenség. Mit tehetünk ennek elkerülése vagy esetleges javítása érdekében, anélkül hogy teljes otthonunkat szigeteltetnénk?

 

Lehet résszigeteléssel próbálkozni, ám a házibarkács-megoldások helyett érdemes kifejezetten erre a célra használható eszközöket és anyagokat alkalmazni – még jobb, ha szakember segítségét kérjük. A tömítések mellett hasznos ajtókefe és ajtóbehúzók beszerzése is, hogy még inkább minimalizáljuk a veszteségeket. Ha nagy gondot jelent a levegőáramlás, érdemes lehet egy vastagabb, speciális anyagból készült függöny felszerelése az ajtó elé, hogy segíthessen meggátolni a hideg terjedését. Lehetőség van a teljes ajtó leszigetelésére is, amelynek következtében a teljes ajtó bevonásra kerül egy töltőanyaggal, majd új bevonatot kap.

 

Előfordulhat az is, hogy az ajtó már olyan állapotban van, hogy nem érdemes a felújítására, javítására időt és energiát, és persze pénzt szánni, ilyenkor pedig nem marad más, mint az ajtó cseréje. Annak, aki szeretné, hogy minél kevesebbet kelljen törődni magának az ajtónak az állapotával, elsősorban műanyag bejárati ajtóinkat ajánljuk, hiszen a fa típusokkal ellentétben nem igényelnek olyan nagymértékű karbantartást vagy védelmet a kártevők ellen. Természetesen a műanyag ajtóknál is van szükséges karbantartás, ami a termék kezelési utasításában meg is található. Aki maximális védelemre vágyna, annak tudjuk ajánlani beltéri és kültéri acél biztonsági ajtóinkat, amelyek speciális szerkezetükkel és felépítésükkel nyújtanak nagyobb biztonságot.

 

Nézzenek körül honlapunkon, ismerjék meg termékpalettánkat, és kérjenek árajánlatot, lépjenek velünk kapcsolatba! Készséges kollégáink üzleteinkben, az ország 40 pontján is örömmel várják érdeklődésüket.