Elég elolvasni a fenti topikot ahhoz, hogy kirázzon a hideg. Ha így van, akkor szinte látjuk a folyamatát, látjuk, hogy míg a cserével foglalkozunk, bejön a hideg, kihűl a lakás, amit újra fel kell fűteni, ettől magasabb lesz a fűtésszámlánk… egyben macerás folyamat is, mert mielőtt megkötne a PUR hab meg fog fagyni… ÁLLJ!

ablakcsere-telHa már mindenképpen arra kerül a sor, hogy hidegben kell ablakot cserélnünk, nyugtasson meg minket a tudat, hogy megfelelő szakemberek fogják végezni ezt a műveletet, akik tudják, mit tesznek.

Egy olyan helyzetben, ahol több ablak cseréjéről van szó – egy igazi mester (télen sem) – fog fejjel menni a falnak. Egyszerre egy ablakot cserélnek ki. Amint kibontják a régit, egyből teszik is helyére az újat. Utána jöhet a következő… Ha úgy alakul, hogy nem sikerült az összes ablakot aznap kicserélni, – nem hagyják nyitva a kérdést. Vagyis, nem kell attól tartani, hogy egy félig elkezdett munkamenettel hagyják Önt, mivel „lejárt a munkaidő, majd holnap folytatjuk”. Nem kell attól tartani, hogy hosszú órákon át nem lesz sem régi, sem új ablak, mivel egy ablakcsere viszonylag gyors folyamat. Ön annyit fog érezni az egészből, mintha egy hatalmas szellőztetés csinált volna.

Ami a PUR hab – ot illeti…

ablakcsere-telenvagynyaron-jola

Kabátból is van téli – nyári; kocsik esetében van téli – nyári gumi… vagyis, az említett PUR habból is van olyan, mely gyorsan megköt annak ellenére, hogy keveset mutat a hőmérő higanyszála. Arról nem is beszélve, hogy már olyan is kapható szakboltokban, mely nyári és téli alkalmazásra egyaránt kiváló. Tehát, újabb bizonyíték arra, hogy nincs mitől tartani a téli ablakcserével kapcsolatban. Tegye meg akkor, amikor szükség van rá.

Ha már le kell cserélni az ablakot…

Ablakcsere előtt érdemes átgondolnunk, mekkora hangsúlyt akarunk fektetni az ablak hang – és hőszigetelésére. Ezen kritériumokat nagymértékben tudjuk javítani leendő ablakunkkal, ha nem kapkodjuk el az vásárlását. Egy műanyag ablaknak rengeteg előnye és jó tulajdonsága van, tehát érdemes megfontolnunk mit miért teszünk. Mindez által, a legtöbb energiát tudjuk megspórolni ebben a hideg, de szép évszakban.

Ha már új ablakunk is van, a hőszigetelés is megfelelő – további tippekkel segítünk abban, hogyan javíthat fűtésszámlája helyzetén.

 

Kérjen ajánlatot most!